• Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
  Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
 • Voor iedereen bij de lokale overheid.
  Voor iedereen bij de lokale overheid.
 • Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Complex vraagstuk? Wij zetten door.
  Complex vraagstuk? Wij zetten door.
 • Een team, meerdere specialisten.
  Een team, meerdere specialisten.

Nieuws

Toestemming verwerking persoonsgegevens

Onze e-mail betreffende de AVG-update gemist? U kunt via deze link www.vandenbosch-partners.nl/mailing uw gegevens en voorkeuren in het vakgebied voor zowel Van den Bosch & partners als de Academie Lokale Belastingen aangeven.

Met het invullen van de gegevens geeft u ons (opnieuw) toestemming om uw gegevens in ons bestand te houden. U kunt aangeven welke producten u van ons wenst te ontvangen, zoals de gratis nieuwsservice over recente jurisprudentie van Van den Bosch & Partners, maar bijvoorbeeld ook mailings over specifieke onderwerpen, of informatie over ons opleidingsaanbod vanuit de Academie Lokale Belastingen.

Let op: als u het formulier niet invult, worden uw gegevens verwijderd en ontvangt u geen berichten meer van zowel Van den Bosch & Partners als de Academie Lokale Belastingen. Uw eventuele abonnement op bijv. de nieuwsservice houdt dan dus op.

De gegevens die u invult, zullen door ons beveiligd worden opgeslagen. U bepaalt wat wij over u weten en bent feitelijk baas over uw eigen gegevens. U kunt de toestemming die u (hopelijk) gaat geven, op elk moment weer intrekken. Alle oude gegevens worden door ons verwijderd, tenzij wij die nodig hebben voor een lopende opdracht of cursus.

 

De verwerking van de door u ingevulde formulieren gaat ons wat tijd kosten. Tot 25 mei zullen wij onze informatievoorziening uitvoeren zoals we dat nu ook doen.

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw medewerking.

 

Via gemeentelijke belastingen verduurzaming stimuleren?

Gemeentelijke belastingheffing dient normaal gesproken tot het verkrijgen van algemene of taakgebonden inkomsten voor de gemeentelijke overheid. Dat wil echter niet betekenen dat er geen mogelijkheden zijn voor gemeenten om verduurzamingsinitiatieven te stimuleren, of op zijn minst belemmeringen weg te halen…..
Lees hier het hele artikel van Edwin Borghols op Linkedin.

Privacy by Design binnen lokale heffingen

Met de nieuwe AVG op komst, zullen er dingen moeten veranderen in de werkprocessen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Privacy by design

Stukken Gemeente- en Waterschapscongres 2017

Op 2 november vond ons jaarlijkse Gemeente- en Waterschapscongres plaats dat wij organiseerden met onze dochteronderneming de Academie Lokale Belastingen. De documenten die voor dit congres bij ons werden aangeleverd door de sprekers (cv’tje, presentatie en evt. achtergrondmateriaal) zijn niet meer via deze website te downloaden. Als bezoeker van het congres kunt u de stukken nog wel opvragen bij de Academie Lokale Belastingen via: mail@lokbel.nl