• Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
  Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
 • Voor iedereen bij de lokale overheid.
  Voor iedereen bij de lokale overheid.
 • Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Complex vraagstuk? Wij zetten door.
  Complex vraagstuk? Wij zetten door.
 • Een team, meerdere specialisten.
  Een team, meerdere specialisten.

Nieuws

Gemeente- en Waterschapscongres 2018

Op donderdag 8 november 2018 organiseren wij weer ons jaarlijkse Gemeente- en Waterschapscongres plaats in het Postillion Hotel in Bunnik, in samenwerking met de Academie Lokale Belastingen.

Kom ook luisteren naar 3 interessante onderwerpen die plenair worden aangeboden en kies 4 van de 8 inspirerende workshops.

https://www.lokbel.nl/cursus/gemeente-en-waterschapscongres

Toestemming verwerking persoonsgegevens

U kunt via deze link www.vandenbosch-partners.nl/mailing uw gegevens en voorkeuren in het vakgebied voor zowel Van den Bosch & partners als de Academie Lokale Belastingen aangeven.

Met het invullen van de gegevens geeft u ons (opnieuw) toestemming om uw gegevens in ons bestand te houden. U kunt aangeven welke producten u van ons wenst te ontvangen, zoals de gratis nieuwsservice over recente jurisprudentie van Van den Bosch & Partners, maar bijvoorbeeld ook mailings over specifieke onderwerpen, of informatie over ons opleidingsaanbod vanuit de Academie Lokale Belastingen.

Wij hebben per 25 mei al onze oude opgeslagen adresgegevens verwijderd. Vervolgens hebben we de gegevens ingevoerd van mensen die het formulier op de website hebben ingevuld en ons zo toestemming hebben verleend om hun gegevens op te slaan en te gebruiken voor onze nieuwsservice en/of mailing. 

Het formulier nog niet ingevuld? De gegevens die u invult, zullen door ons beveiligd worden opgeslagen. U bepaalt wat wij over u weten en bent feitelijk baas over uw eigen gegevens. U kunt de toestemming die u (hopelijk) gaat geven, op elk moment weer intrekken. Alle oude gegevens worden dan door ons verwijderd, tenzij wij die nodig hebben voor een lopende opdracht of cursus.

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw medewerking.

 

Via gemeentelijke belastingen verduurzaming stimuleren?

Gemeentelijke belastingheffing dient normaal gesproken tot het verkrijgen van algemene of taakgebonden inkomsten voor de gemeentelijke overheid. Dat wil echter niet betekenen dat er geen mogelijkheden zijn voor gemeenten om verduurzamingsinitiatieven te stimuleren, of op zijn minst belemmeringen weg te halen…..
Lees hier het hele artikel van Edwin Borghols op Linkedin.

Privacy by Design binnen lokale heffingen

Met de nieuwe AVG op komst, zullen er dingen moeten veranderen in de werkprocessen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Privacy by design