• Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
  Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
 • Voor iedereen bij de lokale overheid.
  Voor iedereen bij de lokale overheid.
 • Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Complex vraagstuk? Wij zetten door.
  Complex vraagstuk? Wij zetten door.
 • Een team, meerdere specialisten.
  Een team, meerdere specialisten.

Nieuws

Via gemeentelijke belastingen verduurzaming stimuleren?

Gemeentelijke belastingheffing dient normaal gesproken tot het verkrijgen van algemene of taakgebonden inkomsten voor de gemeentelijke overheid. Dat wil echter niet betekenen dat er geen mogelijkheden zijn voor gemeenten om verduurzamingsinitiatieven te stimuleren, of op zijn minst belemmeringen weg te halen…..
Lees hier het hele artikel van Edwin Borghols op Linkedin.

Privacy by Design binnen lokale heffingen

Met de nieuwe AVG op komst, zullen er dingen moeten veranderen in de werkprocessen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Privacy by design

Stukken Gemeente- en Waterschapscongres 2017

Op 2 november vond ons jaarlijkse Gemeente- en Waterschapscongres plaats dat wij organiseerden met onze dochteronderneming de Academie Lokale Belastingen. De documenten die voor dit congres bij ons werden aangeleverd door de sprekers (cv’tje, presentatie en evt. achtergrondmateriaal) zijn niet meer via deze website te downloaden. Als bezoeker van het congres kunt u de stukken nog wel opvragen bij de Academie Lokale Belastingen via: mail@lokbel.nl

Training/coaching on the job

Begint u aan een nieuw vakgebied of mist u op een bepaald onderwerp een specifiek stukje kennis? Onze Academie Lokale Belastingen heeft een gevarieerd cursusprogramma (www.lokbel.nl), maar soms sluit dat misschien net niet aan. Daarom is het ook mogelijk om een dag of een dagdeel een-op-een coaching te krijgen van één van onze adviseurs. Gewoon bij u op kantoor, aan de hand van de verordeningen/heffingen van uw gemeente, bijvoorbeeld over de BIZ, parkeerbelastingen, rioolheffing of formeel recht. Natuurlijk kunnen er ook één of twee collega’s aansluiten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0184-490149 of via info@vandenbosch-partners.nl. In overleg met u stellen we een programma op en geven we een offerte af.