• Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
  Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
 • Voor iedereen bij de lokale overheid.
  Voor iedereen bij de lokale overheid.
 • Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Complex vraagstuk? Wij zetten door.
  Complex vraagstuk? Wij zetten door.
 • Een team, meerdere specialisten.
  Een team, meerdere specialisten.

Nieuws

Gemeente- en Waterschapscongres 2019

Op donderdag 3 oktober 2019 organiseren wij weer ons jaarlijkse Gemeente- en Waterschapscongres plaats in het Postillion Hotel in Bunnik, in samenwerking met de Academie Lokale Belastingen.

Meer informatie volgt binnenkort.

 

Woninggebonden financiering: geen profijt van de baatbelasting!

Er zijn vele idee├źn over gebouwgebonden financiering in het kader van de energietransitie in omloop. De meeste daarvan zijn niet fiscaal van aard. Zo is er Bodemwende, een initiatief gebaseerd op erfpacht, en het initiatief Euro Pace, de Europese tegenhanger van een Amerikaans fiscaal initiatief. Daarnaast zijn door diverse gemeenten al privaatrechtelijke vormen ge├»ntroduceerd. Tegen iedere vorm worden echter bezwaren ingebracht en het lijkt er op dat deze vormen niet op korte termijn op grote schaal zullen worden ingezet…
Lees hier het hele artikel van Edwin Borghols op Linkedin.

Toestemming verwerking persoonsgegevens

U kunt via deze link www.vandenbosch-partners.nl/mailing uw gegevens en voorkeuren in het vakgebied voor zowel Van den Bosch & partners als de Academie Lokale Belastingen aangeven.

Met het invullen van de gegevens geeft u ons (opnieuw) toestemming om uw gegevens in ons bestand te houden. U kunt aangeven welke producten u van ons wenst te ontvangen, zoals de gratis nieuwsservice over recente jurisprudentie van Van den Bosch & Partners, maar bijvoorbeeld ook mailings over specifieke onderwerpen, of informatie over ons opleidingsaanbod vanuit de Academie Lokale Belastingen.

Wij hebben per 25 mei al onze oude opgeslagen adresgegevens verwijderd. Vervolgens hebben we de gegevens ingevoerd van mensen die het formulier op de website hebben ingevuld en ons zo toestemming hebben verleend om hun gegevens op te slaan en te gebruiken voor onze nieuwsservice en/of mailing. 

Het formulier nog niet ingevuld? De gegevens die u invult, zullen door ons beveiligd worden opgeslagen. U bepaalt wat wij over u weten en bent feitelijk baas over uw eigen gegevens. U kunt de toestemming die u (hopelijk) gaat geven, op elk moment weer intrekken. Alle oude gegevens worden dan door ons verwijderd, tenzij wij die nodig hebben voor een lopende opdracht of cursus.

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor uw medewerking.

 

Privacy by Design binnen lokale heffingen

Met de nieuwe AVG op komst, zullen er dingen moeten veranderen in de werkprocessen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Privacy by design