• Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
  Juridisch onderbouwd, praktisch uitvoerbaar.
 • Voor iedereen bij de lokale overheid.
  Voor iedereen bij de lokale overheid.
 • Onze kennis is uw voordeel!
  Onze kennis is uw voordeel!
 • Complex vraagstuk? Wij zetten door.
  Complex vraagstuk? Wij zetten door.
 • Een team, meerdere specialisten.
  Een team, meerdere specialisten.

Invordering


Zonder invordering heeft belastingheffing geen zin. Het is het sluitstuk van het proces om inkomsten te genereren door middel van belastingheffing.

Belastingprocessen richten we efficiënt in
Wij beschikken over zowel fiscaal-juridische kennis en adviesvaardigheden als over praktijkervaring met het managen van de belastingprocessen. Door deze combinatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die er zijn om deze processen verder te verbeteren. Vooral in deze tijd waarin bezuinigd moet worden en vaak de personele formatie onder druk komt te staan, kan het meedenken door een ervaren en vakgerichte, deskundige adviseur u helpen de processen te analyseren en waar mogelijk efficiënter inrichten.

Samenwerken gaat het beste als we elkaar kennen
Daarbij vinden we het belangrijk dat we elkaar kennen. U kent ons, wij kennen u én uw organisatie (afdeling). Door de complexiteit van de vraagstukken die wij voor onze opdrachtgevers behandelen, werken we intensief samen. Het is voor u en ons prettig wanneer we samen werken aan een duurzame relatie. Juist wanneer we u en uw organisatie goed kennen, kunnen we in zaken waarbij sprake is van een spoed vraagstuk snel handelen. Maar dat niet alleen, ook voor kleine minder complexe vraagstukken helpen wij u uiteraard snel op weg. Dat hoort ook bij duurzaam samenwerken.

Advies nodig?
Voor meer informatie kunt u terecht bij onze adviseurs.